TEHNIČKI PREGLED

Pozovite i zakažite tehnički pregled

Prvi u Nišu smo otvorili tehnički pregled po novom Pravilniku o tehničkom pregledu.

Završite tehnički pregled svog vozila u najmodernije opremljenom tehničkom pregledu .

TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Tehnički pregled je skup propisanih radnih operacija pri kojima se odgovarajućim merenjima i poređenjem izmerenih veličina sa propisanim vrednostima, kao i vizuelnim pregledima bez ili uz korišćenje odgovarajućih alata, bez bitnih rasklapanja, utvrđuje tehnička ispravnost uređaja i opreme, odnosno tehnička ispravnost vozila u celini.

Tehnička ispravnost vozila je najbitniji faktor bezbednosti u saobraćaju. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu i osnovni je uslov za registraciju vozila.

Tehnički pregled vozila je obavezan za sva vozila najmanje jednom godišnje, najranije 30 dana pre isteka registracije. Da bi se vozilo uključilo u saobraćaj, potrebno je proveriti da li je tehnički ispravno I da li zadovoljava sve potrebne propise.

Da biste sve završili na vreme, pozovite nas na broj telefona 018 575055 i zakažite vreme dolaska. Pored tehničkog pregleda, kod nas možete izvršiti produženje registracije vozila, a plaćanje obaviti na platnom mestu ili putem administrativne zabrane, čekova, kartice